Welkom
Welkom op de site van Muziekpraktijk Rosmalen. Muziekpraktijk Rosmalen is een praktijk voor muziektherapie, pianoles en keyboardles. De praktijk bevindt zich in Rosmalen (gemeente Den Bosch), in de wijk ‘De Groote Wielen’. Zij is ook gemakkelijk te bereiken voor mensen uit Empel. De therapie en lessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

Even voorstellen
Mijn naam is Patricia van der Zande. Ik ben aan het Conservatorium in Enschede (nu ArtEZ hogeschool voor de kunsten) afgestudeerd als muziektherapeut en docent piano. Ik koos voor beide studierichtingen omdat ik graag mensen wil helpen met behulp van muziek, maar het ook leuk vind om mensen te leren hoe ze een muziekinstrument kunnen bespelen.

Muziek zet aan tot bewegen, ontspant, ontroert en kan prachtig zijn… Dit inspireert mij, zowel in mijn werk als muziektherapeut als in mijn werk als docent. Als muziektherapeut heb ik ervaring in de volwassen-, kinder- en jeugdpsychiatrie. Als docent geef ik pianoles aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Muziektherapie
Als praten niet of niet voldoende helpt kan muziektherapie een middel zijn om je gevoelens te kunnen uiten. [Lees verder…]

Pianoles en Keyboardles
Wil jij pianoles of keyboardles? Meld je aan voor een gratis kennismakingsles. [Lees verder…]

Begeleiding
Mensen met een beperking of aandoening, kunnen bij mij ook terecht voor persoonlijke begeleiding. Dit wordt vergoed door middel van een Persoons Gebonden Budget. De begeleiding wordt ingezet ter bevordering van de zelfredzaamheid.

Links
www.muziektherapie.nl